Idea de negoci

 

CONTEXT

Mai abans havíem viscut un context de canvi i acceleració com l’actual, constantment es generen noves amenaces, però també noves oportunitats que només alguns saben aprofitar.

De la mateixa forma les agències de màrqueting i publicitat han hagut de canviar. Ara, més que mai, han de ser més flexibles, més ràpides i més eficients, l’objectiu principal és intensificar i accelerar les vendes dels seus clients, el focus està en la consecució dels objectius comercials.

MarketingStudio es una proposta única, una unitat dirigida i orientada a desenvolupar l’activitat enfocada al rendiment de les accions de màrqueting tàctic respecte els objectius comercials.

 

ESTAS EMPRENENT UN NEGOCI?

Illusiona’m, fes-me trempar, emociona’m, explica’m el teu projecte i miraré d’ajudar-te a fer-lo realitat.

Si tens una idea de negoci, tens  un negoci en potència. No desaprofitis l’ocasió!

T’ofereixo que puguis compartir amb mi la teva idea de negoci, estigui en l’estat que estigui: en fase prèvia, en desenvolupament o en arrencada.

Puc contribuir-hi en múltiples àrees, des del consell desinteressat, fins al consell i seguiment específic, en el desenvolupament de la idea o  en el disseny de la proposta, ja sigui producte o servei, també en la planificació i el desplegament de les eines de comunicació i màrqueting, etc.

T’ofereixo experiència, coneixement transversal, habilitats en la gestió de les idees de negoci, experiència emprenedora i una àmplia xarxa de contactes de en tots els àmbits, tant professionals com empresarials.